مسئول قرارگاه جهادی شهید غیور اصلی شهرستان گناباد از سختی‌های مسیر می‌گوید و از حس خوبی که در پایان کار، محرومین به او و اعضای قرارگاه جهادی می‌دهند.
کد خبر: ۹۵۶۲۱۱۱
|
۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۷

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از گناباد، هر انسانی با تفریح و یا کاری حال دلش را خوب می‌کند ولی هستند افرادی که بدون بخشنامه و پولی با کمک‌کردن به دیگران حال دل خود را خوب می‌کنند. این‌ها به ندای رهبری لبیک گفته و فقط یک جمله ولایت‌فقیه برای آن‌ها تکلیف شده " فقط با کار جهادی و انقلابی می‌توان کشور را ساخت" این شعار سرلوحه کار جوانان تا بازنشستگان گروه جهادی شهید غیور اصلی شهرستان گناباد است.

 به سراغ فردی می‌رویم که روزی در قامت راوی دوران دفاع مقدس از این شهر به آن شهر و از این مسجد به آن مسجد می‌رفت و امروز گروه جهادی تشکیل داده که برای دومین سال متوالی به‌عنوان جهادگران برتر کشور انتخاب شده‌اند.

 اسماعیل صدیقی رزمنده دوران دفاع مقدس، فعال جهاد سازندگی، راوی دفاع مقدس و امروز مسئول گروه جهادی شهید غیور اصلی گناباد این روزها با هم‌رزمانش در خط مقدم کمک به محرومین سروصدایی در کشور راه انداخته‌اند تا به همه نشان دهند در یک شهرستان کوچک هم می‌توان کارهای بزرگ انجام داد.

 صدیقی از سختی‌های این مسیر می‌گوید و از حس خوبی که در پایان کار محرومین به او و اعضای قرارگاه جهادی می‌دهند.

 مسئول قرارگاه جهادی شهید غیور اصلی شهرستان گناباد اظهار کرد: حدود ۶ سال قبل بود که با بچه‌های دوران دفاع مقدس در انجمن راویان گرد هم آمده بودیم و در حال جمع‌آوری وصیت‌نامه شهدا و تصاویر آنها بودیم که مادر شهیدی تماس گرفت و بیان می‌کرد اگر امسال پشت‌بام خانه‌ام درست نشود فرو خواهد ریخت.

 وی ادامه داد: با بچه‌های راویان یک جمعه کار کاه‌گل پشت‌بام خانه این مادر شهید را انجام دادیم که درخواست بعدی از خانواده شهیدی آمد و ما آن را هم درست کردیم در این مسیر افرادی به جمع ما پیوستند و کارهای بعد شروع شد.

 این جهادگر گنابادی عنوان کرد: امروز ۷۰۰ نفر نیروی جهادی را در قالب گروه‌های مختلف سازماندهی کرده‌ایم و نام قرارگاه را هم شهید غیور اصلی به دلیل اولین شهید جهادگر گناباد انتخاب کردیم، به‌عنوان‌مثال هم اکنون گروه گچ‌کاران به نام شهید دستوری داریم و آخرین گروه نام‌گذاری شده هم بناها به نام شهید برونسی نام‌گذاری شد.

 صدیقی بیان کرد: قرارگاه جهادی شهید غیور اصلی امروز به این توانایی رسید که یک ساختمان را از صفر تا صد اجرا کند؛ ولی برای شروع یک پروژه گروه ارزیاب داریم که قبل از کار بررسی‌های لازم را انجام می‌دهند و بعد مراحل تأمین مصالح و اجرا شروع می‌شود.

 وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۵۰ خانه را تعمیر و یا از صفر درست کرده‌ایم و امسال از مرز ۲۰۰ خانه رد شده‌ایم و تمامی هزینه‌های ساخت‌وساز و تعمیر مردمی انجام می‌شود.

 مسئول قرارگاه جهادی شهید غیور اصلی شهرستان گناباد با انتقاد از برخی ادارات عنوان کرد: اگر ادارات ما امروز با ۳۰ درصد توان خود و نگاه جهادی کار کنند بسیاری از امور زودتر و بهتر انجام می‌شود نه اینکه ما خانه‌ای را درست کرده‌ایم و بعد یتیم یا محروم ماه‌ها در ادارات به دنبال امتیاز آب باشد.

 صدیقی گفت: در هر اداره کلی نیرو داریم که حقوق دریافت می‌کنند تا کار مردم را انجام دهند؛ ولی شاهد آن هستیم برخی امور به شرکت‌های پیمانکار داده می‌شود تا هزینه دیگری به مردم تحمیل شود.

 وی در خصوص کمک‌ها به این قرارگاه اعلام کرد: هیچ‌گاه اسم شخص یا نهادی را بیان نکرده‌ایم؛ ولی از ۳۰ میلیون تومان تا ۲ هزار تومان کمک داشته‌ایم و از کشور سوئیس و کانادا نیز افرادی هستند که به قرارگاه کمک می‌کنند.

 مسئول قرارگاه جهادی شهید غیور اصلی شهرستان گناباد تصریح کرد: برای جمع‌آوری کمک در مساجد حاضر می‌شویم و گزارشی از اقدامات انجام شده را به مردم ارائه می‌دهیم و آنها باتوجه‌به شرایط مالی خود کمک می‌کنند؛ ولی خدمتی که ارائه می‌شود و اعتمادی که مردم پیدا کرده‌اند باعث شده کمک‌هایشان به قرارگاه را خود پیگیری کنند و سپاه پاسداران در تمام این مدت در کنار ما بوده و هرگونه کمک لازم بوده را انجام دادند.

 صدیقی در خصوص حوزه کاری‌اش بیان کرد: مرزهای ایران را هم رد کرده‌ایم و در گناباد تنها کار نمی‌کنیم از روستاهای لب مرز گرفته و دو سال شده اربعین در عراق هم شروع به ساخت سرویس بهداشتی و حمام کرده‌ایم.

 وی تفاوت قرارگاه جهادی شهید غیور اصلی با سایر گروه‌ها را تداوم آن بیان کرد و گفت: در تمام سال این گروه کار می‌کند یک هفته کار شناسایی و یک هفته کار عمرانی را انجام می‌دهیم که در کار شناسایی از ظرفیت ۱۰۰ بانو استفاده کرده‌ایم و این افراد کارآموزش را نیز برعهده دارند.

 مسئول قرارگاه جهادی شهید غیور اصلی گناباد در خصوص دستمزد خود بیان کرد: بهترین دستمزد که به طور یقین دیداری است که با رهبری داشته‌ایم؛ ولی آن لحظه آخر که کار را تحویل می‌دهیم، ذوقی که در چشمان یتیم و محروم می‌بینیم و برخوردی که با ما می‌کنند شیرین‌ترین لحظه است و همین لبخند و ذوق آنها به‌اندازه دریافت دستمزد برایمان ارزش دارد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار